Huisregels

Huisregels Apollo Swing

Apollo Swing
  1. Apollo Swing verwelkomt alle mensen, ongeacht geslacht / geslachtsidentiteit, ras, etniciteit, seksuele geaardheid, handicap, religie, enzovoort.
  2.  Door je bij ons aan te sluiten, stem je ermee in om onze medewerkers en je medestudenten met zorg en respect te behandelen.
  3. Psychologisch of fysiek vijandig / aanstootgevend gedrag wordt niet getolereerd. Als iemand je vraagt ​​om te stoppen met ze aan te raken, of om een ​​gedrag te stoppen, accepteer dan wat ze hebben gezegd en stop. Als je iemand lastigvalt, wordt je mogelijk gevraagd om te vertrekken - deze keuze wordt gemaakt door de leraren en het personeel van Apollo.
  4. Kleed je voor het gemak van iedereen naar behoren aan en bedenk dat je in onze Lindy Hop- en Shag-lessen zult dansen terwijl je de bovenlichamen van anderen aanraakt. Sommigen van ons zweten meer dan anderen, dus een verandering van shirt en deodorant wordt altijd op prijs gesteld!
  5. Onze docenten behouden zich het recht om studenten op elk gewenst moment tijdens het semester een niveau hoger of lager te plaatsen, afhankelijk van hoe geschikt ze denken dat een student is voor het niveau waarvoor ze zich hebben ingeschreven, en op basis van de lead-follow balans in elk van de lessen.
  6. GDPR - Mailchimp en onze nieuwsbrief; voor de nieuwsbrief wordt gebruik gemaakt van de diensten van Mailchimp. Opdat de nieuwsbrief zou kunnen verstuurd worden door Mailchimp, wordt uw e-mailadres met Mailchimp gedeeld en opgeslagen op servers buiten de EU. Mailchimp gebruikt deze informatie in overeenstemming met zijn eigen privacybeleid. Mailchimp gebruikt ook bepaalde technologieën, zoals pixels en webbakens, in de nieuwsbrieven die via Mailchimp verstuurd worden. Deze technologieën laten Mailchimp toe om te detecteren of u de nieuwsbrief hebt geopend of aangeklikt en zo ja, de datum, het uur en het IP-adres dat aan het openen of aanklikken verbonden is. Voor meer informatie over Mailchimp's gebruik van deze technologieën, kunt u hun Cookie Verklaring raadplegen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief