Algemene Voorwaarden

Apollo Swing
  1. De vereniging, leraren en medewerkers zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke letsels of verlies van of schade aan persoonlijke eigendommen.
  2. Apollo Swing behoudt zich het recht om de planning te wijzigen en lessen te annuleren als er onvoldoende registraties zijn. Een les gaat door als er minsten 8 koppels geregistreerde zijn en betaald hebben.
  3. Als u uw inschrijving wilt annuleren, gelieve dit voor aanvang van de reeks aan Apollo Swing te melden. Als je een voorschot voor de cursussen hebt betaald, wordt deze voorschot niet terugbetaald. Als u de gehele cursus heeft betaald, wordt het saldo terugbetaald, voorschot bedrag afgetrokken.
  4. Als u voor de lessen hebt betaald, maar geen lessen bijwoont of als je ons na de start van de reeks op de hoogte stelt, worden de kosten van je inschrijving niet terugbetaald. Evenzo, als u besluit om de lessen tijdens het semester te stoppen, wordt je cursusgeld niet terugbetaald.
  5. Alleen op vertoon van een geldig medisch attest kan het aantal niet-genomen lessen, verminderd met 15% registratiekosten als administratiekosten, worden terugbetaald. Als je je hebt ingeschreven met een partner, kunnen ze hun lessen blijven volgen, hun cursusgeld wordt niet terugbetaald.
    CORONA aanpassing : Geen vergoeding indien je in quarantaine zit of positief getest bent op Corona en niet naar de les kan komen. Je partner is nog steeds welkom in de les en kan alleen dansen (solo)).
  6. Speciale CORONA voorwaarden; in het geval er een nieuwe lock down zou plaatsvinden of we geen les kunnen geven voor een andere reden, zullen we zullen de volledige gemiste lessen volledig uitstellen. Zie ook de CORONA AANPASSINGEN op onze FAQ pagina.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief