Huur ons

Danslessen voor evenementen

Apollo Swing Franki Manning

Opzoek naar een snelle oplossing voor een feestje? Wil je dat je gasten zich op hun gemak voelen met het dansen op de band die je hebt ingehuurd? Kies voor een gemakkelijke Lindy Hop- of Charleston-dansles! 'S Avonds of' s middags helpen onze levendige, boeiende instructeurs je feestje op gang te brengen door de dansvloer te vullen!

Onze tarieven variëren afhankelijk van de locatie, de duur van de boeking en de beschikbare leraren. Wanneer u ons om een ​​offerte vraagt, zorg er dan voor dat u deze gegevens zo goed mogelijk opgeeft, samen met een contactpersoon en telefoonnummer. Als u niet zeker weet wat u precies zoekt, beschrijft u ons dan de voorwaarden en zo kunnen we u helpen door een voorstel te doen.

Apollo Swing
Les in openlucht op FFYSF in Luxemburg (2017)

Privélessen

Privélessen zijn een geweldige manier om te leren, of je nu een beginner bent die wil leren dansen, je kunt geen wekelijkse lessen bijwonen of je wil wat extra werk doen om te verbeteren. We raden met name privélessen aan als je verlegen bent om in het openbaar te dansen, als je een meer persoonlijke benadering wilt, of als je op zoek bent naar gespecialiseerde instructie

Bruiloft dansen

Wil je een beetje hulp om er op je best uit te zien voor je huwelijksdans? Misschien wilt u uw partner verrassen of wilt u uw gasten trakteren op iets anders op uw bruiloftsreceptie? Bij Apollo hebben we een aantal instructeurs beschikbaar om privélessen te geven: of je nu op wat choreografie hoopt, of gewoon op een comfortabele manier om met je partner te dansen op je gekozen lied, onze instructeurs zijn er om je te helpen schitteren op je bruiloft dag! We kunnen ook groepslessen aanbieden voor uw bruiloftsfeest, hetzij vóór het evenement op de dag, afhankelijk van uw behoeften! Of misschien ben je op zoek naar een swing-jazz DJ om je gasten de hele nacht lang te laten boeien !! Laat ons gewoon weten wat uw visie is voor uw speciale dag, en wij kunnen u helpen dat te creëren! Alle vragen met betrekking tot trouwdansen moeten per e-mail worden verzonden.

Apollo Swing

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief