Schrijf je in
workshop

Shim Sham Antwerpenmet Geneviève

De SHIM SHAM is gebaseerd op een authentieke tap-routine, door Frankie Manning aangepast tot een fantastische jazz routine. Wij weten allen hoe frustrerend het voor een swing beginner is, om naar een evenement te gaan waarbij alle dansers in het midden van de dansvloer op lijn dansen, behalve wij. Wij hebben het allen ervaren! Zeker niet meer na deze workshop!

 

Het is een classieke solo jazz choregraphie dat elke danser hoeft te kennen. Het houdt vele kleine ingredienten in die je dans met partner zal kunnen verbeteren, maar, even belangrijk, het is een fun en licht routine dat je zal doen rocken op eerder welke lindy hop party.

Geneviève

Uurrooster

29 mei
Woensdag
20:15-22:00
Solo Jazz beginner

Prijs

Prijs voor 2u workshop

25€
per persoon

Levels

Solo Jazz beginner

Dit niveau staat open voor iedereen. We werken aan klassieke solo jazz vocabulaire en spelen met ritme. Deze les helpt je creatiever te zijn in je lindy hop-dansen. Jongens en meisjes welkom, geen eerdere danservaring vereist!

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Geneviève

Geneviève Vermylen

Geneviève Vermylen is een van de oprichters van Apollo Swing, dat begon in 1996. Het was haar passie voor de jaren '30, '40 en '50 die haar natuurlijk naar Lindy Hop leidde. Ze zette haar eerste swingende stappen in Herrang Dance Camp - misschien...

Laat je inspireren

Schrijf je in

Hoe er geraken?

Casa 32
Zendelingenstraat 32
2140 Borgerhout
51.217172119763, 4.44491135

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief