Schrijf je in
workshop

Intensive Lindy Hop Workshop Leuvenmet Charlotte & Dean

Leer de basis van Lindy Hop en vind je 'happy feet' in slechts 6 uren. Je leert een goede basis die te pas zal komen op toekomstige danvloeren en -lessen. Deze intensieve workshop richt zich tot wie nognooit Lindy Hop gedanst heeft.

Apollo Swing

Uurrooster

04 nov
Zaterdag
13:00-16:00
Lindy Hop beginner
05 nov
zondag
13:00-16:00
Lindy Hop beginner

Aankondigingen

Inschrijving met een vaste partner is aangeraden.

Levels

Lindy Hop beginner

Voor absolute beginners. Ontdek Lindy Hop voor de eerste keer. Er is geen danservaring vereist.
We beginnen met de basis en doorlopen de essentiële stappen om je zelfverzekerd genoeg te krijgen om sociaal te dansen.

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Dean

Dean Jamees

Dean begon in 2014 met Lindy Hop te dansen en oefende met Apollo Swing in Leuven en Hasselt. Wat begon als een hobby veranderde al snel in een passie. Zijn ervaring in sporteducatie brengt hij naar dansonderwijs, gecombineerd met zijn enthousiasme voor en liefde voor muziek, Dean zal iedereen leren hoe ze Lindy Hop moeten doen!
Apollo Swing Charlotte

Charlotte Vitse

Charlotte startte met dansen vanaf 6 jaar. Door de jaren heen leerde ze verschillende dansstijlen waaronder Ballet, Jazz, Streetdance en Afrikaanse dans. Toch miste ze iets… Na een stop van enkele jaren vond ze in 2017 haar danspassie terug in Lindy Hop. De energieke dansscène liet een hele nieuwe wereld voor haar opengaan. Wat haar in de eerste plaats aantrok was de muzikale variëteit en de vrijheid die de dans bood. Daarna leerde ze het plezier van goede communicatie tussen leider en volger. Dit gecombineerd met de technische aspecten houdt de dansstijl boeiend en uitdagend. Haar liefde voor lesgeven haalt ze uit eerdere ervaringen met jongeren en (jong)volwassenen in het reguliere onderwijs. Deze liefde samen met haar enthousiasme voor de dans maken haar de geschikte persoon om anderen Lindy Hop te leren.

Prijs

Prijs voor 6u workshop

75€
per persoon

Prijs voor studenten voor 6u workshop

65€
per persoon
Schrijf je in

Hoe er geraken?

Appeltuin
Weldadigheidsstraat 74
3000 Leuven
50.870973, 4.703454

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief