Schrijf je in
workshop

Solo Jazz Workshop Liègemet Juliette

 

Kom en zet je eerste jazz solo-stappen. In deze workshop leren we enkele vocabulaires van solodans zoals die toen werd gedanst en spelen we met het ritme en musicaliteit. Al deze stappen helpen je bij het koppel dansen en geven je toegang tot meer vrijheid.

Apollo Swing

Uurrooster

20 sep
zondag
14:00-16:30
Solo Jazz beginner

Levels

Solo Jazz beginner

Dit niveau staat open voor iedereen. We werken aan klassieke solo jazz vocabulaire en spelen met ritme. Deze les helpt je creatiever te zijn in je lindy hop-dansen. Jongens en meisjes welkom, geen eerdere danservaring vereist!

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Juliette

Juliette Venou

Van jongs af aan is Juliette betrokken geweest bij de podiumkunsten. Op 4-jarige leeftijd begon ze bij Bing Bang Circus, voordat ze zich specialiseerde in luchtapparatuur; en later trad ze toe tot het conservatorium van Rennes op de muziekafdeling. Op 14-jarige leeftijd moesten de circuslessen wijken voor danslessen - met name Tap Dance, Ballet en Modern Jazz. Juliette ontdekte het tijdens een tapfestival in Oslo en werd meteen verliefd op Lindy Hop. Sindsdien heeft ze haar beschikbare tijd en energie besteed op de dansvloer, tijdens trainingen, naar festivals en wedstrijden, of als organisator van dansevenementen. De ritmische stijl van Juliette wordt sterk beïnvloed door haar achtergrond in tapdans en haar liefde voor old school jazzdansers.

Laat je inspireren

Prijs

Prijs voor 2u30 workshop

25€
per persoon
Schrijf je in

Hoe er geraken?

La Mi-Lune
Rue des Maraîchers 31
4020 Liège
50.6393796, 5.5922292

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief