Schrijf je in
workshop

Solo Jazz workshopmet Astrid

Solo jazz is een integraal deel van Lindy Hop. Begrijpen hoe je je lichaam op de muziek beweegt als je niet als koppel danst, zal je helpen beter verstaan hoe te bewegen als koppel. Deze workshop neemt oude bewegingen door, terwijl de focus op je persoonlijke stijl ligt.

Apollo Swing Astrid

Uurrooster

02 mrt
Woensdag
20:00-22:00
Solo Jazz beginner

Aankondigingen

Yeah!!

Levels

Solo Jazz beginner

Dit niveau staat open voor iedereen. We werken aan klassieke solo jazz vocabulaire en spelen met ritme. Deze les helpt je creatiever te zijn in je lindy hop-dansen. Jongens en meisjes welkom, geen eerdere danservaring vereist!

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Astrid

Astrid Akay

Artistiek zit in het bloed van Astrid! Opgegroeid met een liefde voor dans, muziek en theater, studeerde Astrid 4 jaar theaterstudies aan het Koninklijk Conservatorium van Luik, voordat ze internationaal reisde met verschillende theaterprojecten. Een dergelijk project, gebaseerd op een gedicht van de Hatiaanse auteur René Depestre, introduceerde Astrid in Afro-Amerikaanse blues en werkliederen, en wekte haar interesse in jazzmuziek en geschiedenis. Het was deze hernieuwde liefde voor jazz die haar ertoe bracht Lindy Hop en andere authentieke jazzdansen te ontdekken. Vandaag maakt Astrid deel uit van de Brusselse performancegroep Jazz Maniacs. Haar centrale interesse in jazzdans is de ouderwetse stijl van Lindy Hop en de vrijheid van improvisatie in jazz - die voor haar ook wordt beïnvloed door haar professionele achtergrond als acteur en theaterregisseur. Als docent is Astrid gepassioneerd om deze liefde voor muziek, improvisatie en jazzgeschiedenis met anderen te delen.

Prijs

Prijs voor 2u workshop

25€
Schrijf je in

Hoe er geraken?

Appeltuin
Weldadigheidsstraat 74
3000 Leuven
50.871105, 4.7036599

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief