Schrijf je in
workshop

Solo JAZZ workshop met Morgane

Je houd van Jazz alsook van dansen, maar je hebt je aan Solo Jazz Dancing nooit gewaagd ? 
Dit zijn perfecte condities !
Binnen deze twee uur beginner workshop kunt u de basis en de koele stappen van solo jazz dans leren, hoe je je beweegt en je uitdrukt en veel plezier beleeft om alléén te dansen.

Apollo Swing Morgane

Uurrooster

02 nov
Dinsdag
20:00-22:00
Solo Jazz beginner

Aankondigingen

Get ready to have fun!!

Levels

Solo Jazz beginner

Dit niveau staat open voor iedereen. We werken aan klassieke solo jazz vocabulaire en spelen met ritme. Deze les helpt je creatiever te zijn in je lindy hop-dansen. Jongens en meisjes welkom, geen eerdere danservaring vereist!

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Morgane

Morgane Borra

Als eerste uit de Rock 'n' Roll-wereld, met haar vader als hoofdzanger van de Belgische Blues-Rockabilly Band, The Wild Ones, bracht Morganne haar hele leven door met luisteren naar Gospel, Swing, Blues, Rhythm'n'Blues, Country, Rockabilly en Rock'n'Roll. Ze groeide op als een oude ziel, altijd aangetrokken tot en gefascineerd door dingen uit het verleden; specifiek, het was haar liefde voor Afro-Amerikaanse cultuur die haar naar Lindy Hop leidde. Het was de clip van Whitey's Lindy Hoppers die in de film Hellzapoppin van 1941 danste en haar in shock liet. Toen en daar, beloofde ze zichzelf dat ze op een dag de Lindy Hop zou dansen.

Prijs

Prijs voor 2u workshop

25€
Schrijf je in

Hoe er geraken?

Etterbeek Sport
Rue des Champs 71 Veldstraat
1040 Brussels
50.8304765, 4.3937715

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief