Schrijf je in
workshop

Solo Jazz workshopNamen

Deze intensieve Solo workshop is geschikt voor wie geïnteresseerd is in de basis van Jazz Roots. U zult de fundamentele jazz volkstong repertoire benaderen, alsook kleine choreografieën en fundamentele ritme en improvisatie bewegingen leren. Naast een woordenschat voor steps, zult u leren improviseren op muziek, bijzondere ritmische bewegingen creëren, waarbij u zich in elke beweging goed kan voelen.

Deze workshop is totaal geschikt voor beginners en u hoeft geen partner meebrengen.

Apollo Swing Brieuc

Uurrooster

04 sep
Zaterdag
10:00-13:00
Solo Jazz beginner
05 sep
zondag
14:00-17:00
Solo Jazz beginner
11 sep
Zaterdag
10:00-13:00
Solo Jazz beginner
12 sep
zondag
14:00-17:00
Solo Jazz beginner

Aankondigingen

Na 12u workshop kan je solo jazz level 2 in Namen mee doen die op 18/11 start. 

Levels

Solo Jazz beginner

Dit niveau staat open voor iedereen. We werken aan klassieke solo jazz vocabulaire en spelen met ritme. Deze les helpt je creatiever te zijn in je lindy hop-dansen. Jongens en meisjes welkom, geen eerdere danservaring vereist!

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Brieuc

Brieuc Tollenaere

Brieuc kreeg een oogje op Lindy Hop toen hij nog studeerde. Zoals vele studenten kwam hij ongelooflijke video's van fantastische dansers tegen die hem nieuwsgierig maakten om het te proberen. De dans arriveerde eindelijk in Brussel toen hij alle dansfeesten ontdekte en de sociale kant van de swingdans die er uiteindelijk voor zorgde dat hij verslaafd werd. Altijd op de dansvloer voor de lol, zijn dansstijl is nogal theatraal. Een liefde voor plezier, verbondenheid met mensen en muzikaliteit zijn de sleutel tot het dansen van Brieuc. Aarzel nooit om hem te vragen om te dansen wanneer je hem ontmoet, hij zal er blij mee zijn! Leiden, volgen - alles past bij hem! Ten slotte; we zijn hier om plezier te hebben!

Prijs

Prijs voor 12u solo jazz workshop

120€
per persoon
Zaterdag 4 september
zondag 5 september
Zaterdag 11 september
zondag 12 september
Schrijf je in

Hoe er geraken?

Salle Phénix
Rue de l'Institut 37
5004 Namur
50.4717836, 4.888878

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief