Schrijf je in
workshop

Shag workshop*** 3 niveau's ***

COLLEGIATE SHAG

We hopen je op de been te krijgen, huppelend op het ritme, met de hoge energiestappen van Collegiate Shag. Geboren in studentenfeesten en de Afro-Amerikaanse gemeenschappen van Noord en Zuid-Carolina in de jaren 1920 en '30, biedt deze energieke dans een opwindende manier van dansen op snellere swingmuziek.

Lies

Uurrooster

18 dec
zondag
10:00-12:00
Shag beginner
18 dec
zondag
12:30-14:30
Shag Beg/Inter
18 dec
zondag
15:30-18:00
Shag Inter/Adv

Aankondigingen

Als Beginner/Intermediate of Intermediate/Advanced niet jouw niveau is;
je kan inschrijven voor een hoger niveau als je een partner hebt en dit zonder van partner te wisselen tijdens deze les.

Levels

Shag beginner

In our class you will learn all the core shag steps, characterised by a relaxed upper body but crazy, kicking legs, allowing you to follow and enjoy the fastest swing tunes with minimal effort. Don’t hesitate to jump in; our teachers will give it their all so you can learn Collegiate Shag in a relaxed and happy atmosphere!

Shag Beg/Inter

You have follow Shag class since September or know the basics steps like single time and double time basic,  Shagout, Yale, send out, change places, bring back.

Shag Inter/Adv

You have mastered the basics and you are ready for crazy variations and funny Rhythms.You have been taking weekly Shag classes at least 1 or 2 years or you have join several international workshops.

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Lies

Lies Vogeler

Als liefhebber van sociaal dansen en gepassioneerd om zichzelf als danser te ontwikkelen, hoopt Lies mensen te inspireren om te leren en te genieten van dansen als onderdeel van hun dagelijks leven. Of het nu Lindy, Balboa of Collegiate Shag is, je zult haar altijd op de dansvloer vinden met een grote glimlach op haar gezicht, jammend op allerlei swingmuziek. Deze energie bracht Lies tot lesgeven, waar ze haar vreugde en passie met anderen kan delen. Het sociale karakter van Lindy Hop is erg belangrijk voor haar; Lies houdt ervan deel uit te maken van de dansscene en voelt zich bevoorrecht om zoveel geweldige en getalenteerde mensen te hebben ontmoet op verschillende festivals in binnen- en buitenland.
Apollo Swing Federico

Federico Stella

Geboren in Italië, maar opgegroeid als danser in Wenen,Hij stopte met zich zorgen te maken door in 2016 van de dans te leren houden. Door jazzmuziek is hij gaan swingen, dit stelde hem in staat zijn begrip van muziek te verdiepen en te verbreden. Gedurende deze jaren heeft hij verschillende stijlen verkend: beginnend met lindyhop, daarna werd hij verliefd op shag en 'last but not least' heeft hij meer ruimte in zijn hart moeten vrij maken om tapdans te leren. Wat het voor hem keer op keer betekenisvol maakt, de kwaliteit van iemands ritme en de beloningen van het leren hoe je controle uitoefenen op je eigen lichaam. Volgens hem is het antwoorde bij twijfel "sneller is altijd beter".

Prijs

Beginners

2 uur les
25€
voor student -26 jaar : 22€

Beg/Inter

2 uur les
25€
voor student -26 jaar : 22€

Inter/Adv

2uur 30 les
30€
voor student -26 jaar : 25€

2 levels**

4 uur of 4 uur30 les
45€
voor student -26 jaar : 40€
Schrijf je in

Hoe er geraken?

"Den Teirling"
Rue Maes 89
1050 Ixelles
50.8306792, 4.3728345

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief