Schrijf je in
workshop

Shag beginner workshopmet Lies & Anton

Laat ons je inspireren en je alert houden door de beat te slaan op de quick steps van het sociaal dansen Collegiate Shag. De snelle swing melodien begeleiden de dans in uiterst energieke en funky swing bewegingen die stemmen uit de studenten parties van de jaren 20 en 30.
Onze lessen zullen je de Shag bewegingen leren, gekenmerkt door een relaxe bovenlichaam en ongebreidelde kicks van je benen. Indien je kennis wil maken met Collegiate Shag, kijk naar de animatiefilm “All the cats join in”.
De Collegiate Shag laat toe zeer snelle swing tempi te volgen en zonder enige moeite van de dans te genieten. Trek je ten dans en laat ons je Collegiate Shag in een fun en vrolijke sfeer aanleren.

Apollo Swing

Uurrooster

05 sep
Zaterdag
14:00-17:00
Shag beginner
12 sep
Zaterdag
14:00-17:00
Shag beginner

Aankondigingen

Na deze spoedcursus zult u de Collegiate Shag wekelijkse lessen voor intermediate kunnen volgen vanaf donderdag 17 september..

Levels

Shag beginner

Gedurende de 6 uren les, onze instructeurs in Brussel, Lies en Anton, zullen een spoedcursus geven om je de stappen en figuren van de basic Collegiate Shag te leren. Deze les richt zich tot wie met Collegiate Shag begint en zich will initieren aan snelle melodien.

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Lies

Lies Vogeler

Als liefhebber van sociaal dansen en gepassioneerd om zichzelf als danser te ontwikkelen, hoopt Lies mensen te inspireren om te leren en te genieten van dansen als onderdeel van hun dagelijks leven. Of het nu Lindy, Balboa of Collegiate Shag is, je zult haar altijd op de dansvloer vinden met een grote glimlach op haar gezicht, jammend op allerlei swingmuziek. Deze energie bracht Lies tot lesgeven, waar ze haar vreugde en passie met anderen kan delen. Het sociale karakter van Lindy Hop is erg belangrijk voor haar; Lies houdt ervan deel uit te maken van de dansscene en voelt zich bevoorrecht om zoveel geweldige en getalenteerde mensen te hebben ontmoet op verschillende festivals in binnen- en buitenland.
Apollo Swing Anton

Anton Potocnik

Sinds zijn jeugd opgroeide in Slovenija, is Anton geïnteresseerd in de kunst van lichaamsbeweging, en voelde hij zich vooral aangetrokken tot dansen die improvisatie combineerden naast interactie met een partner. Na vele jaren salsa te hebben gedanst, verhuisde Anton naar Zürich, waar hij swingdansers ontmoette, en werd onmiddellijk verliefd op Lindy Hop. Nooit eerder had hij gerealiseerd hoeveel plezier hij  kon hebben door het dansen! Het was via de Lindy dat hij zijn laatste obsessie vond - Collegiate Shag - waar geen enkel nummer snel genoeg voor hem is! De snelle trappen en energieke muziek zorgen voor een vrije uitdrukking die Anton de hele nacht op de dansvloer houdt. Geïnspireerd door Amerikaanse instructeurs, Steven en Chanzie, samen met een aantal andere ongelooflijke internationale leraren, is Anton nu actief in het ontwikkelen van de Collegiate Shag-scène in België.

Laat je inspireren

Prijs

Voor 6 uur workshop

60€
per persoon

Reduced price

50€
Voor studenten onder 26 jaar
Schrijf je in

Hoe er geraken?

Jogo Vivo
Rue d'edimbourg 16
1050 Brussels
50.8376115, 4.3641991

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief