Schrijf je in
workshop

PROEFLES SHAG Maandag 10 januari in Brussel

Volgt deze eerste BEGINNERS les en beslist op het einde van de les of je wilt inschrijven voor de reeks.
 

Inschrijving:
Gelieve u naam en de naam van je partner door te mailen naar genevieve@apolloswing.be
Wegens de Covid maatregelen moet u inschrijven met een partner en zijn de plaatsen beperkt.

 

Informatie voor de reeks van 10 lessen:
Data: van 10/01 tot 21/03/2022 (geen les op 28/02/2022)
Prijs: 123€ pp voor 10 lessen (110€ pp voor studenten onder 26 jaar oud)
Meer info: zie hier alle informatie

lies

Uurrooster

10 jan
Maandag
19:00-20:15
Shag trial class

Aankondigingen

Volgt deze eerste les en beslist op het einde van de les of je wilt inschrijven voor de reeks.

Levels

Shag trial class

We hopen je op de been te krijgen, huppelend op het ritme, met de hoge energiestappen van Collegiate Shag. Geboren in studentenfeesten en de Afro-Amerikaanse gemeenschappen van Noord en Zuid-Carolina in de jaren 1920 en '30, biedt deze energieke dans een opwindende manier van dansen op snellere swingmuziek. In onze klas leer je alle core shag-stappen, gekenmerkt door een ontspannen bovenlichaam maar gekke, schoppende benen, waardoor je met minimale inspanning de snelste swingmelodieën kunt volgen en ervan kunt genieten. Aarzel niet om erin te springen; onze leraren zullen alles geven om Collegiate Shag te leren in een ontspannen en gelukkige sfeer!

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Lies

Lies Vogeler

Als liefhebber van sociaal dansen en gepassioneerd om zichzelf als danser te ontwikkelen, hoopt Lies mensen te inspireren om te leren en te genieten van dansen als onderdeel van hun dagelijks leven. Of het nu Lindy, Balboa of Collegiate Shag is, je zult haar altijd op de dansvloer vinden met een grote glimlach op haar gezicht, jammend op allerlei swingmuziek. Deze energie bracht Lies tot lesgeven, waar ze haar vreugde en passie met anderen kan delen. Het sociale karakter van Lindy Hop is erg belangrijk voor haar; Lies houdt ervan deel uit te maken van de dansscene en voelt zich bevoorrecht om zoveel geweldige en getalenteerde mensen te hebben ontmoet op verschillende festivals in binnen- en buitenland.
Apollo Swing Federico

Federico Stella

Geboren in Italië, maar opgegroeid als danser in Wenen,Hij stopte met zich zorgen te maken door in 2016 van de dans te leren houden. Door jazzmuziek is hij gaan swingen, dit stelde hem in staat zijn begrip van muziek te verdiepen en te verbreden. Gedurende deze jaren heeft hij verschillende stijlen verkend: beginnend met lindyhop, daarna werd hij verliefd op shag en 'last but not least' heeft hij meer ruimte in zijn hart moeten vrij maken om tapdans te leren. Wat het voor hem keer op keer betekenisvol maakt, de kwaliteit van iemands ritme en de beloningen van het leren hoe je controle uitoefenen op je eigen lichaam. Volgens hem is het antwoorde bij twijfel "sneller is altijd beter".

Laat je inspireren

Prijs

Gratis

0€
Schrijf je in

Hoe er geraken?

KONINKLIJK ATHENEUM
Kruisstraat 40
1050 Brussel
50.8307094, 4.3654511

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief