Schrijf je in
workshop

Lindy Hop Intermediate Workshopin Brussel

Lindy Hop workshop voor intermediate level. Je kan op wekelijkse basis geen lessen volgen? Of wil je gewoon genieten van een leuke namiddag? Kom plezier maken met Morgane & Jérôme!!

Thomas Hardison

Uurrooster

19 jun
zondag
14:00-17:00
Lindy Hop intermediate

Levels

Lindy Hop intermediate

You’ve mastered the basic charleston, triple steps, groove walks, kick steps on basic patterns like send-out, tuck-turn, change places, circle, and know the difference between dancing in a 6 and an 8 count. You are hungry for more.

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Morgane

Morgane Borra

Als eerste uit de Rock 'n' Roll-wereld, met haar vader als hoofdzanger van de Belgische Blues-Rockabilly Band, The Wild Ones, bracht Morganne haar hele leven door met luisteren naar Gospel, Swing, Blues, Rhythm'n'Blues, Country, Rockabilly en Rock'n'Roll. Ze groeide op als een oude ziel, altijd aangetrokken tot en gefascineerd door dingen uit het verleden; specifiek, het was haar liefde voor Afro-Amerikaanse cultuur die haar naar Lindy Hop leidde. Het was de clip van Whitey's Lindy Hoppers die in de film Hellzapoppin van 1941 danste en haar in shock liet. Toen en daar, beloofde ze zichzelf dat ze op een dag de Lindy Hop zou dansen.
Apollo Swing Jérôme

Jérôme De Paepe

Jerôme begon in 2012 te dansen bij Apollo Swing en is sindsdien verslaafd. Hij houdt van films, goede bieren, otters en natuurlijk - swingouts.

Prijs

Voor 3 u les

36€
Schrijf je in

Hoe er geraken?

Etterbeek Sport
Rue des Champs 71
1040 Brussel
50.8304765, 4.3937715

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief