Schrijf je in
workshop

Intensive Lindy Hop in Brussel is uitgeteld

Leer de basis van Lindy Hop en vind je 'happy feet' in slechts 6 uren. Je leert een goede basis die te pas zal komen op toekomstige danvloeren en -lessen. Deze intensieve workshop richt zich tot wie nog nooit Lindy Hop gedanst heeft.
Inschrijving met een vaste partner is vereist.

Crazy Swing

Uurrooster

28 nov
Zaterdag
13:00-16:00
Lindy Hop beginner
29 nov
zondag
13:00-16:00
Lindy Hop beginner

Aankondigingen

Vanwege de COVID-19 maatregelen is deze workshop uitgesteld. 

Levels

Lindy Hop beginner

Voor absolute beginners. Ontdek Lindy Hop voor de eerste keer. Er is geen danservaring vereist.
We beginnen met de basis en doorlopen de essentiële stappen om je zelfverzekerd genoeg te krijgen om sociaal te dansen.

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Earanee

Earanee Niedzwiecki

Earanee, liefhebber van Louis Armstrong en Nat King Cole, groeide op met een voorliefde voor jazz, studeerde saxofoon en jazzvocals op de middelbare school. Hoewel veel mensen naar Lindy Hop komen vanwege de hoge energiestappen, waren het de swingende melodieën die Earanee in 2010 in de danswereld hebben gerold.
Apollo Swing Nick

Nick Baeten

In zekere zin begon Nick te dansen als een ontsnapping uit het dagelijks leven, waar hij creatieve therapie studeerde en werkte als jeugdbegeleider. Jarenlang wilde Nick Lindy Hop dansen - en toen hij het eenmaal probeerde, werd zijn leven op zijn kop gezet.Hyperactief begon hij cursussen te volgen op verschillende scholen in heel België en ging hij bij elke gelegenheid sociaal dansen.
Apollo Swing Pauline

Pauline van Bogaert

Pauline ontdekte Lindy Hop tijdens haar studie in Schotland en Duitsland. Gefascineerd door de rijke cultuur van het swingtijdperk werd ze verliefd op deze energieke dans en de warme gemeenschap. Terug in België oefent ze wekelijks Lindy Hop, gericht op het ontwikkelen van haar muzikaliteit en creativiteit. Door het volgen van internationale workshops blijft ze geïnspireerd door de kunst van lichaamsbeweging, improvisatie en verbinding. Een goede tijd hebben en de vreugde van de dans verspreiden is haar ultieme doel.
Apollo Swing Sven

Sven Van houcke

Sven zette zijn eerste danspassen als tiener met de langzame wals, quickstep, jive en discoswing. Als jonge volwassene stopte hij met dansen vanwege judo, paragliding, canyoning en om voor zijn gezin te zorgen. Maar een passie voor dansen zat altijd in het bloed van Sven: een paar jaar geleden ontdekte hij samen met zijn partner Elke de geneugten van Lindy Hop en begon lessen te volgen op scholen in heel België om zijn vaardigheden te ontwikkelen. Nu gaat er geen enkele dag voorbij zonder dat hij door Lindy Hop wordt bezeten. De dansvloer is zijn habitat. Sven houdt van niets beter dan zijn passie voor Lindy Hop door te geven aan anderen.

Prijs

voor 6u workshop

60€
per persoon

voor studenten - 26

50€
per persoon
Schrijf je in

Hoe er geraken?

See U
Fritz Toussaintstraat 8
1050 Brussel
50.8226007, 4.3846725

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief