Schrijf je in
workshop

Intensive Inter Lindy Hop in Leuven

In deze workshop gaan we focussen op verschillende varianten van de swing out. Heb je al lang niet meer gedanst en wil je graag wat fun hebben en leuke tips & tricks leren? Dan is deze workshop voor u!!

Crazy Swing

Uurrooster

04 sep
Zaterdag
13:00-16:00
Lindy Hop intermediate
05 sep
zondag
13:00-16:00
Lindy Hop intermediate

Aankondigingen

Inschrijvingen zijn open!

Levels

Lindy Hop intermediate

Je hebt de meeste basis stappen geleerd zoals charleston, triple steps, groove walks op basis bewegingen zoals send-out, tuck-turn, plaats verandering, cirkel. Je weet hoe je die moet doen maar vertrouwt je nog niet volledig. Je verlangt ze te beheersen en nieuwe rithmische variaties bijleren.

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Boris

Boris Rueckert

Boris begon Lindy Hop te dansen als een Apollo-student in 2014. Wat begon als een hobby werd al snel het centrum van zijn sociale leven en zijn bron van positieve energie. Tegenwoordig neemt hij regelmatig deel aan internationale festivals om zijn dans verder te stimuleren en hij staat te popelen om zijn kennis en ervaring door te geven.
Apollo Swing Helena

Helena Bosseloo

Helena is een volbloed creatieve persoonlijkheid. Ze werkte voor een bekende modeontwerpster en richtte mee een dansschool op waar ze de artistieke leiding op zich nam en voltijds dansles gaf. Geïnspireerd door de jaren twintig tot vijftig, exploreert ze nu retro hairstyling, make-up (Retro Lena) en het ontwerpen en maken van retrokledij. Helena volgde een intensieve Yoga teacher training en geeft momenteel ook wekelijks Yoga lessen. Na enkele jaren niet gedanst te hebben heeft Lindy Hop de liefde voor de dans opnieuw aangewakkerd, waarvan de vrolijkheid, de energie, de stijl en de hele setting haar aanspreekt. Helena is nu al sinds 2015 instructeur by Apollo Swing in Mechelen.

Prijs

voor 6u workshop

60€
per persoon

voor studenten - 26

50€
per persoon
Schrijf je in

Hoe er geraken?

Appeltuin
Weldadigheidsstraat 74
3000 Leuven
50.870973, 4.703454

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief