Schrijf je in
workshop

Balboa workshop Namurmet Elise & Didier

Venez découvrir cette danse joyeuse. Chouette opportunité pour apprendre à danser sur des tempos rapides. 

Apollo Swing Elise

Uurrooster

28 jan
zondag
13:00-15:00
Balboa beginners

Aankondigingen

Levels

Balboa beginners

No prior knowledge is required as we will build-up the dance step-by-step. These various building blocks will give you the know-how and skills to work with and to further experiment.
If you already have experience with balboa, the approach and method offered in the classes will provide with the perfect refreshment course and give you the tools to improve communication with your partner.

Over onzeLeerkrachten

Apollo Swing Elise

Elise Moureau

Sinds 2016 runt Elise een gedeelte van Apollo Swing en geniet van organiseren bijna net zoveel als van dansen! Elise is gepassioneerd over het ontwikkelen van haar vaardigheden in een breed scala aan swingdansen, waaronder solo-jazz, Charleston en Balboa, als docent wil Elise deze passie en enthousiasme naar haar studenten brengen en gelooft erg in het toegankelijk en leuk maken van swing-dansen voor iedereen die dapper genoeg is om het te proberen!
Apollo Swing Didier

Didier Loiseau

Hij introduceerde Lindy Hop in België samen met Geneviève, wat resulteerde in de oprichting van Apollo Swing in 1996. Al meer dan twintig jaar verspreidt Didier zijn vrolijke karakter en deelt hij zijn talent in België; zowel in Lindy Hop-lessen als op de dansvloer. Hij blijft net zo gepassioneerd als aan het begin van zijn carrière en is altijd op zoek naar nieuwe inspiratie.

Laat je inspireren

Prijs

Prijs voor 2 uur workshop

per persoon
25€
Schrijf je in

Hoe er geraken?

Salle Phénix
Rue de l'Institut 37
5004 Namur
50.4718738, 4.888851

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief